Vrijwilligers

U heeft een geldig diploma Eerste Hulp en wilt dit graag geldig houden. Dan kunt u zich aanmelden bij EHBO Vereniging Drunen-Elshout. Voor € 35,00 per jaar (seizoen 2021-2022) kunt u deelnemen aan de herhalingslessen en jaarlijkse oefening op locatie. Bij blijk van competentie zorgen wij voor verlenging van uw diploma. Daarnaast ontvangt u drie keer per jaar een nieuwsbrief met informatie over de vereniging, kunt u gratis een lezing bijwonen en deelnemen aan een oefening op locatie.

Heeft u een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen, dan kunt u zich ook aanmelden bij EHBO Vereniging Drunen-Elshout. Voor € 17,50 per jaar (seizoen 2021-2022) kunt u deelnemen aan een herhalingsles. Bij blijk van competentie zorgen wij voor verlenging van uw diploma. Daarnaast ontvangt u drie keer per jaar een nieuwsbrief met informatie over de vereniging en kunt u gratis een lezing bijwonen

Daarnaast verzorgt EHBO Vereniging Drunen-Elshout herhalingslessen reanimatie. Een lidmaatschap bij de vereniging is niet verplicht om de herhalingslessen reanimatie te volgen. Voor meer informatie en aanmelden voor herhalingslessen reanimatie gaat u naar de website van de 'Hartstichting'.

Bent u in het bezit van een EHBO-diploma, dan is het ook mogelijk om uw EHBO-vaardigheden in te zetten in de praktijk. Zo kunt u meer praktijkervaring opdoen. EHBO Vereniging Drunen-Elshout geeft u de mogelijkheid mee te kijken met onze posters, tijdens een evenement. Geïnteresseerd?  U kunt dit kenbaar maken op onderstaand inschrijfformulier.

Wij heten u van harte welkom!

 

 

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Voorletters, roepnaam en achternaam
Straatnaam + huisnummer
Uw E-Mail adres
De datum waarop u uw EHBO examen hebt gedaan en het diplomanummer