Extra AED in de wijk Braken Oost te Drunen

Enige tijd geleden heeft een van onze leden, Natascha van Gorkom (Designer Nails, Wilhelminastraat 51, Drunen) een AED ontvangen van een klant. Voorwaarde bij deze gift was dat de AED ingezet moest gaan worden voor een maatschappelijk doel.

Gelet op haar inzet als vrijwilliger voor de vereniging was de link snel gelegd en stelde Natascha aan het bestuur de vraag of de vereniging niet kon voorzien in een kast om de AED aan de gevel te kunnen hangen en deze zo ter beschikking te stellen aan de wijk.

Het bestuur werkt graag aan dit initiatief mee en heeft voorzien in een kast welke nog binnen de vereniging aanwezig was. Zodoende is er nu een (extra) AED beschikbaar voor de wijk.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *